Kategorier
Tips

Använd landningssidor

Fokusera uppmärksamheten och och satsa på några få utvalda landningssidor. Vill du få dina besökare att agera? Ta bort distraktioner och fokusera deras uppmärksamhet med en målsida få dem att komma till dina landningssidor.

Många teman har en mall för landningssidor inbyggd direkt. Den ger en sida utan navigeringsmeny och mycket vitt utrymme att arbeta i.

Detta fokuserar din besökares uppmärksamhet på den åtgärd du vill att de ska vidta, och ökar chansen att de fyller i formuläret, klickar på knappen Lägg till i kundvagn eller följer den enda länken du delar.

Om ditt tema inte har med inbyggda målsidor kan tillägg och plugins för WordPress hjälpa till. Och även om ditt tema har en målsidesmall kan Premise hjälpa till med rådgivning om copywriting och ett omfattande bibliotek med bilder som gör din sida effektiv.

Flera premiumteman skapar mångsidiga målsidor och ger dig fullständig kontroll över stil och innehåll utan att känna till en enda kodrad, och det fungerar med något WordPress-tema.