Kategorier
Tips

Skapa kategorier och taggar

En av de viktigaste delarna av att hålla en WordPress-sida organiserad är att använda kategorier och taggar för att strukturera dina inlägg. Detta kan göra det lättare för dina läsare att hitta rätt innehåll och kan också hjälpa till att öka trafiken till din sida.

Kategorier är breda ämnen som du kan använda för att gruppera dina inlägg under. De är bra för att ge en övergripande struktur för din sida och kan hjälpa dina läsare att snabbt hitta inlägg som handlar om ett specifikt ämne. Du kan exempelvis använda kategorier som ”Mat & Dryck”, ”Träning” och ”Resor” för att strukturera dina inlägg.

Taggar är mer specifika ämnen som du kan använda för att märka dina inlägg med. De kan hjälpa dina läsare att hitta inlägg som handlar om specifika ämnen eller som innehåller specifika ord eller fraser. Taggar är mer detaljerade än kategorier och kan vara bra för att hjälpa dina läsare att hitta inlägg som handlar om mer specifika ämnen.

Det finns inga riktiga regler för hur många kategorier och taggar du ska använda, men det är viktigt att du inte överbelastar din sida med för många. För mycket kategorier och taggar kan göra det svårare för dina läsare att navigera på din sida och kan också göra det svårare för sökmotorer att indexera ditt innehåll.

Det är också viktigt att du väljer relevanta kategorier och taggar för dina inlägg. Detta kan hjälpa dina läsare att snabbt hitta inlägg som handlar om ämnen som intresserar dem och kan också hjälpa till att öka trafiken till din sida.

Att använda kategorier och taggar för att organisera dina inlägg är en viktig del av att hålla din WordPress-sida organiserad och lättnavigerad. Det kan också hjälpa dina läsare att hitta rätt innehåll och kan bidra till att öka trafiken till din sida.